Kuhntop
Inchide
caransebes.ro -Barbat luat pe sus si dus la Penitenciar caransebes.ro -Barbat luat pe sus si dus la Penitenciar foto: caransebes.ro

Barbat luat pe sus si dus la Penitenciar. Va sta dupa gratii un an si trei luni pentru ca a condus fara permis

22 Martie 2017
Yam Yam

Politistii din Caransebes au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Tribunalul Caras-Severin prin care un barbat a fost condamnat la pentru conducere fara permis.

Barbatul a fost identificat de catre politistii Serviciului de Investigatii Criminale din Caransebes. Gugulanul în varsta de 24 de ani, din Caransebes, pe numele caruia Tribunalul Caras-Severin a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, era condamnat la un an si trei luni de pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis. “În fapt, la data de 21.11.2016, în jurul orei 07.30, barbatul a fost depistat de politisti pe raza municipiului Caransebes în timp ce conducea un autoturism fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Cel în cauza a fost transferat la Penitenciarul din Timisoara pentru executarea pedepsei”, au anuntat ofiterii judiciaristi.

Etichetat cu
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top