Kuhntop
Inchide
caransebes.ro -Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani in Banat caransebes.ro -Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani in Banat foto: caransebes.ro

Temperaturi de primavara. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani in Banat

6 Martie 2017
Yam Yam

Meteorologii au anuntat prognoza pentru perioada 6-19 martie. În primele zile ale intervalului de prognoza, temperaturile diurne vor fi în scadere usoara, de la o medie regionala de aproximativ 13 grade la început, spre 11 grade pe 9 martie.

Apoi vremea se va încalzi treptat si temperaturile maxime vor urca spre o valoare medie de 15 grade. În intervalul 12 – 19 martie regimul termic diurn nu va mai avea variatii importante, iar media maximelor la scara întregii regiuni se va situa în jurul valorii de 12 grade. Temperaturile nocturne vor avea o evolutie relativ constanta pe tot parcursul intervalului de prognoza si se vor situa, în medie, între 2 si 4 grade. Probabilitatea pentru ploi se va mentine ridicata pe aproape tot parcursul intervalului de prognoza, dar acestea se vor semnala pe arii extinse si pot fi mai însemnate cantitativ în jurul datei de 7 martie. Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime si minime, mediate pentru fiecare regiune a tarii si adaptate local cu modele statistice si sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicata de aparitie a precipitatiilor.

  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top