caransebes.ro -Inca un factor ar fi putut duce la producerea carnagiului de la Caransebes caransebes.ro -Inca un factor ar fi putut duce la producerea carnagiului de la Caransebes foto: facebook.com

Inca un factor ar fi putut duce la producerea carnagiului de la Caransebes. Ce pista cerceteaza politistii

23 Februarie 2017

Politistii continua cercetarile pentru a afla imprejurarile care au dus la producerea celui mai cumplit accident ce a avut loc la Caransebes in ultimii zece ani.

Mai multe declaratii ale unor martori ar putea da peste cap ancheta si asta dupa ce oamenii au sustinut in fata politistilor ca l-ar fi vazut, cu cateva ore inainte, pe sofer ca a consumat alcool intr-un local din Caransebes. Declaratiile, chiar si verbale, sunt verificate de politisti, iar adevarul va iesi la iveala doar dupa efectuarea unor analize de laborator asupra probelor de sange. In ceea ce priveste cea de-a patra victima a accidentului, medicii au reusit sa o stabilizeze si aceasta a fost transportata cu un elicopter la o clinica medicala din Timisoara. Tanarul se afla inca in coma, iar medicii sunt rezervati in ceea ce priveste evolutia starii de sanatate. Va reamintim ca trei tineri au murit joi dimineata dupa ce masina in care se aflau s-a izbit puternic de sensul giratoriu aflat in intersectia soselei de centura a municipiului Caransebes cu drumul ce duce spre statiunea Muntele Mic. Doi dintre tineri au murit pe loc, iar o a treia persoana a murit in ambulanta, in drum spre spital.  

Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top