0 2 minute 2 săptămâni

În urmă cu puţin timp, pe DN 58, între localitățile Păltiniș și Brebu, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o camionetă și un autocamion ce transporta lemne.
Au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Caransebeș cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin, un echipaj al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin și elicopterul SMURD de la Baza din Caransebeş, ne-a informat Iulia Rusan, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” al judeţului Caraş-Severin.
În evenimentul rutier au fost implicate cinci persoane. Dintre cele patru persoane aflate în camionetă, două au avut nevoie de îngrijiri medicale. Un bărbat, în vârstă de aproximativ 25 de ani, a fost preluat de ambulanța SAJ, cu traumatisme la membrele inferioare și transportat la spital. O a doua victimă, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, cu traumatism cranian, a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, apoi a fost preluat și transportat la spital de către elicopterul SMURD.
Bogdan NAUM