0 3 minute 5 luni

În această seară, în jurul orei 18.40, Detașamentul de Pompieri Caransebeș a intervenit la un accident rutier produs în municipiul Caransebeş, în care a fost implicat un autoturism, iar o persoană a rămas încarcerată. Victima a fost descarcerată şi a fost transportată la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Caransebeș, de către echipajul SMURD, ne-a informat Izabela Ciocoi, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” Caraş-Severin.
La faţa locului au intervenit o autospecială pentru descarcerare și o autospecială SMURD.
Într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin se precizează că, în timp ce un tânăr de 23 de ani conducea un autoturism pe Strada Ardealului din Caransebeș, din direcția Iaz către municipiu, nu a oprit la semnalul regulamentar de oprire efectuat de un echipaj de poliție din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Caransebeș. Oamenii legii au pornit în urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, după aproximativ 2 kilometri bărbatul care conducea autoturismul pierzând controlul asupra direcției de deplasare și intrând cu mașina într-un copac de pe marginea drumului.
Imediat după producerea accidentului, unul dintre polițiști a apelat SNUAU 112, solicitând sprijinul unui echipaj medical. Din primele verificări s-a stabilit că tânărul de 23 de ani, din Caransebeș, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Tânărul a fost transportat la spital în stare de inconștiență. Polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au efectuat cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, iar cercetările sunt continuate în acest caz. (Foto: Gugulanul.ro)
Bogdan NAUM