0 2 minute o săptămână

În cursul nopții trecute, polițiștii din Caraș-Severin au acționat în continuare, în cadrul acțiunilor cu efective mărite, pentru ordinea și siguranța publică în județ.
Astfel, au fost organizate acțiuni de prevenire și combatere a faptelor ilicite, atât în mediul urban, cât și în mediul rural, în zona municipiului Caransebeș și a orașului Oțelu Roșu, ne-a informat Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.
În cadrul acțiunii organizate în zona municipiului Caransebeș, între orele 18-02, au fost legitimate 95 de persoane, au fost verificați doi agenți de securitate, au fost oprite pentru control 63 de autovehicule, 35 de conducători auto fiind testați cu aparatul etilometru și trei cu cel drugtest.
În urma testărilor efectuate, un bărbat a fost depistat în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În acest caz a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.
Totodată, în celelalte cazuri în care au fost constatate nereguli, polițiștii au aplicat 79 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 27.000 de lei.
Tot în cursul nopții precedente, între orele 22-24, a fost organizată o activitate similară în zona Oțelu Roșu, în cadrul căreia polițiștii au legitimat 60 de persoane, au verificat 40 de autovehicule, patru societăți comerciale și cinci agenți de securitate.
De asemenea, polițiștii din Oțelu Roșu au aplicat, în cele două ore, 21 de sancțiuni contravenționale participanților la trafic care au încălcat regulile de circulație.
Mădălina DOMAN

Lasă un răspuns