0 2 minute 5 zile

Adrian Neagu, în prezent component al echipei FC Nera Bogodinţ, a fost selectat în lotul naţional care va reprezenta România pentru calificarea la UEFA REGIONS CUP 2025. Naţionala nostră va lua parte la meciurile de calificare, unde se va duela cu Italia, Croația și Malta, în Grupa 8, în perioada 16-24 septembrie la Genova, în Italia, ne-a informat Cristian Şodâncă, team-manager al echipei FC Nera Bogodinţ.
Lotul selecționatei României este format din 18 jucători amatori, din toată țara, din Ligile a III-a şi a IV-a, iar antrenor este Aurel Țicleanu.
Turneul final al competiţiei va avea loc anul viitor, locaţia urmând să fie aleasă de UEFA din rândul celor 8 echipe calificate la turneu, respectiv locul I din fiecare grupă.
Adrian Neagu are 36 de ani, este din Slatina-Timiş, şi, din această vară, joacă la FC Nera Bogodinţ pe postul de atacant. De-a lungul timpului, el a mai evoluat la Viitorul Caransebeş, FCM Reşiţa, Metalul Oţelu Roşu, ACS Recaş, Progresul Ezeriş şi ACS Slatina-Timiş.
„Sunt bucuros că fac parte din lotul selecționatei României, cred că este visul oricărui jucător să i se cânte imnul național. Sper că voi reprezenta cu mândrie județul nostru și voi putea ajuta echipa să se califice la UEFA Regions Cup”, a spus Adrian Neagu.
Cosmin VLAD

Lasă un răspuns