0 2 minute o lună

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, a semnat astăzi contractul de achiziție a 28 de microbuze electrice cu o capacitate de 8+1 locuri, acestea urmând să fie livrate în termen de 3 luni. Achiziția s-a făcut în cadrul proiectului „Microbuze electrice pentru elevii județului Caraș-Severin”, care mai include și un al doilea lot, de 15 microbuze electrice, cu o capacitate de 16+1 locuri, al cărui contract se va semna în perioada următoare, de arată pe pagina oficială a Consiliului Judeţean Caraş-Severin.
Proiectul „Microbuze electrice pentru elevii județului Caraș-Severin”, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, este implementat de către Consiliul Județean Caraș-Severin, în parteneriat cu 39 de primării din județ. Este vorba de municipiile Reșița și Caransebeș, orașele Anina, Oravița, Oțelu Roșu, Moldova Nouă și comunele Armeniș, Bănia, Băuțar, Berzovia, Bozovici, Brebu, Buchin, Bucoșnița, Carașova, Ciclova Română, Cornereva, Dalboșeț, Doclin, Dognecea, Ezeriș, Fârliug, Forotic, Grădinari, Iablanița, Lăpușnicu Mare, Lupac, Prigor, Ramna, Rusca Montană, Sacu, Sasca Montană, Slatina-Timiș, Târnova, Teregova, Turnu Ruieni, Vrani, Zorlențu Mare și Zăvoi.
Valoarea totală a proiectului este de 35.900.719,36 lei, din care valoarea asistenței financiare nerambursabile din PNRR (fără TVA) este de 30.168.671,73, se mai arată pe pagina oficială a Consiliului Judeţean.
Bianca METEŞ