0 2 minute 3 luni

În perioada 8-19 iulie, militarii Unității Militare 01109 Timișoara vor desfășura activități de instruire în extravilanul comunei Turnu Ruieni.
Aceste exerciții sunt menite să servească la pregătirea și instruirea forțelor noastre militare, asigurându-se că acestea sunt mereu gata să ne protejeze și să răspundă în orice situație de urgență, ne-a informat Primăria comunei Turnu Ruieni.
Activitățile se vor desfășura exclusiv în zonele extravilane, astfel încât să nu interfereze cu viața de zi cu zi a comunității. Totuşi, este posibil ca locuitorii să observe prezența vehiculelor și echipamentelor militare în aceste zone, administraţia locală făcând un apel ca aceştia să nu se alarmeze, totul făcând parte din antrenamentele planificate.
„Pentru siguranța tuturor, vă rugăm să respectați indicațiile și semnele de avertizare plasate în zonele de instruire. Solicităm cooperarea și înțelegerea dumneavoastră pe parcursul acestor exerciții. Aceste antrenamente sunt vitale pentru a menține pregătirea și eficiența forțelor noastre armate. Pentru orice întrebări sau clarificări, nu ezitați să contactați Primăria Turnu Ruieni. Suntem aici pentru a vă asigura că toate activitățile se desfășoară în siguranță și fără inconveniente majore pentru locuitorii noștri”, se mai arată în comunicatul Primăriei comunei Turnu Ruieni.
Cosmin VLAD