Bebiță, Mișu Fițuică, Salvatoarea, ați fugit cu banii?

Vă mai aduceți aminte cum prin noiembrie anul trecut întâistătătorul orașului nostru, așa cum îi place mai nou să i se spună pe rețelele de socializare, îi invita pe caransebeșeni să pună mână de la mână pentru binele spitalului? S-au strâns atunci în jur de 76 mii lei de la aproape 500 de persoane. Mult, puțin, decideți dumneavoastră, pentru că au fost persoane care au donat consistent, iar altele care au venit aproape pe gratis. Dar nu asta e problema.

Iată că la luni bune, în plină criză de coronavirus, se trezește cineva să se întrebe unde sunt banii. Și nu oricine, ci chiar cel care conduce spitalul, Adrian Cican, care într-un articol publicat de Express de Banat, intitulat – Unde este Asociația Salvați Spitalul Caransebeș când spitalul are nevoie de ajutor – , declară următoarele: „Am explicat celor care s-au ocupat de acest bal că la spital este nevoie de foarte multe, dar acum, în această situație de criză, avem nevoie de materiale de protecție, materiale sanitare, le-am spus că dacă vor pot să cumpere 40 de paturi de spital, din acestea simple, sau un aparat de ventilație fix, dar… asta e!”.

Adică ce vreți să spuneți cu „asta e”, domnule Cican? Au dispărut banii? Nu vă ajută asociația? Au fugit cu banii domnul președinte Felician Bebe Pasere, domnul Mihai Minea (pentru avocați poate?) sau doamna Paula Turcaș (pentru luxul cu care era obișnuită pe la spălătorie, adică în Belgia, scuze)? Nu e domnul Felician Bebe Pasere același care a primit recent zeci de mii de euro să vă pună linoleum pe jos la spital?

Așteptăm lămuriri, pe Facebook evident, de la întăistătătorul orașului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »